(+40) 745 507 654
Cluj-Napoca, Cluj, România
contact@webcrafters.ro
Serviciile noastre

Website PREZENTARE

Magazin ONLINE

Optimizare SEO

Creare site de Prezentare

Fiecare deținător al unei afaceri are ca scop principal dezvoltarea acesteia la un nivel cât mai inalt. Una dintre cele mai importante metode pentru îndeplinirea acestui obiectiv este prezența în mediul online. Aceasta poate fi asigurată printr-un website de prezentare care să transpună idea și imaginea propriei tale afaceri în online. Un website de prezentare poate reprezenta un pas înainte extrem de important, deoarece astfel, încrederea unui business în fața clienților va crește substanțial, contactul cu aceștia va fi eficientizat, iar expunerea va fi la o scară mult mai largă.

Cum te vom ajuta în această direcție?

Alături de noi vei beneficia de crearea unui site web de prezentare unic, realizat cu profesionalism de catre echipa noastră. Consultă mai jos pachetele pe care le oferim și haide să stabilim împreună care se potrivește perfect cu nevoile tale.

Proces
Procesul de Dezvoltare

Pașii Procesului
de Dezvoltare

Contactează-ne
Ne poți trimite un mesaj prin formularul de contact, sau ne poți contacta direct la telefon la unul din numerele de telefon afișate pe pagina noastră de contact.
01
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Stabilim o discuție
După analiza nevoilor și cerințelor tale, vom stabili o discuție pentru a determina care este soluția potrivită pentru satisfacerea acestora într-un mod eficient.
02
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Generăm oferta
După ce ne-am asigurat că am înțeles pe deplin cerințele tale, vei primi o ofertă personalizată care să corespundă cu nevoile tale.
03
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Semnăm contractul
După analiza ofertei, dacă totul este în regulă, vom începe colaborarea propriu-zisă prin semnarea contractului.
04
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Dezvoltarea începe
După semnarea contractului urmează perioada de dezvoltare. Primul pas este schițarea viitorului website, iar după colectarea feedbackului și confirmarea versiunii finale va începe procesul de dezvoltare a identității tale online.
05
Pasi esentiali - Incepere proces dezvoltare
Întrebări frecvente
Dacă totuși răspunsurile alăturate nu îți clarifică toate nelămuririle, te rugăm să ne contactezi utilizând acest formular.
  • Întrebări generale
  • Proces de execuție
  • SEO
Certificatele SSL sau certificatele de securitate sunt protocoale criptografice ce au rolul de a securiza schimbul de informații pe internet. Ex: informații despre carduri bancare, parole și în general orice informație care se dorește a rămâne privată. Certificatele SSL pot fi folosite de asemenea și pentru securizarea corespondenței (email).
Pentru realizarea unui site web, numărul de pagini este stabilit de client după propriile sale preferințe și nevoi deci nu putem impune un număr minim sau maxim de pagini. Totuși există o limitare a numărului de pagini pentru pachetele ESSENTIAL și STANDARD.
Prin serviciul de mentenanță a site-ului, clientul va beneficia de rezolvarea posibilelor erori tehnice ce pot apărea, administrarea site-ului web, actualizarea conținutului (a textelor, a imaginilor, etc) și modificări de structură.
De regulă, prețul pachetelor oferite de noi nu este negociabil. Totuși, în cazuri speciale, când nevoile clientului diferă mult de serviciile incluse în pachete, putem genera o ofertă personalizată care să se potriveasca cu dorințele clientului.
Dorim să oferim servicii de web design calitative. Prin urmare termenul de livrare al unui anumit proiect variază în funcție de tipul acestuia și gradul de complexitate pe care acesta îl are. O estimare îi va fi comunicată clientului după o discuție în care acesta prezină cerințele sale.
Un prim pas al procesului de dezvoltare al unui site web este reprezentat de întelegerea nevoilor clientului. Vom stabili o discuție în care să ne prezinți ideea ta pentru a putea contura cea mai bună imagine a acesteia.
După acest proces, dacă ambele părți sunt de acord, se va semna un contract și colaborarea noastră începe.
În primă fază vom realiza o schiță a viiitorului tau site web pentru a ne asigura ca viziunea noastră este pe aceeași direcție cu dorințele și ideile tale.
După ce stabilim design-ul final și facem ajustările necesare schiței menționate anterior, vom achiziționa domeniul dorit de tine (noi vom recomanda care ar fi cea mai potrivită opțiune) și ulterior vom începe dezvoltarea viitorului tău site web.
Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare (ex: Google, Yahoo, Bing etc.). Detalii suplimentare pot fi consultate aici.
Indexarea site-ului înseamnă stocarea paginilor sale și a altor resurse specifice (imagini, fisiere pdf etc.) în baza de date (indexul) motorului de cautare. Scopul acestei operatiuni este ca resursele stocate să poata fi ulterior returnate ca raspuns la căutarile efectuate de utilizatori.
Translate »