(+40) 745 507 654
Cluj-Napoca, Cluj, România
contact@webcrafters.ro
Despre Noi

Alege Să Lucrezi Cu Echipa WebCrafters

Transformăm digitalizarea în cea mai bună unealtă de creștere a afacerii tale.

Misiune Viziune Valori

WebCrafters își propune să joace un rol activ în construirea identității online a afacerii tale. Astfel, ne dorim să facilităm accesul antreprenorilor la digitalizarea propriei afaceri și însoțirea acestora pe tot parcursul călătoriei. Cu noi vei avea parte de tot suportul necesar și acces la informații și servicii de calitate.

WebCrafters este definit de pasiunea cu care realizăm orice serviciu, fapt pentru care ne dorim ca prin aceasta să producem o schimbare în mediul de afaceri românesc. Prin intermediul nostru, antrepenorii fie la început de drum, fie pionieri în industrie își vor putea crea, stabiliza, precum și îmbunătăți prezența online.

WebCrafters promovează profesionalismul, comunicarea și menținerea celor mai înalte standarde de calitate. Alături de noi vei găsi o echipă deschisă și doritoare să te ghideze înspre cele mai bune rezultate. Ne dorim ca fiecare client să fie mulțumit de produsul finit, precum și de întreaga experiență alături de noi.

Despre Noi - Alege Să Lucrezi Cu Echipa WebCrafters - WebCrafters.ro
WebCrafters.ro
Echipa WebCrafters

Cunoaște Super Eroii Din Spatele WebCrafters

Tudor Bodenlosz - Fondator - WebCrafters.ro

Tudor Bodenlosz

Fondator, UI Developer
+
Pasionat, dedicat și carismatic, Tudor este o persoană dornică să creeze o schimbare. Implicat în activități civice și iubitor de tehnologie, va contribui activ la transpunerea afacerii tale în mediul online.

Tudor Bodenlosz

Fondator, UI Developer
Read More
Miodrag Bilici - Fondator - WebCrafters.ro

Miodrag Bilici

Fondator, SEO Specialist
+
Cu o experiență vastă în IT și marketing digital, Miodrag își va folosi cunoștințele pentru a aduce plus valoare afacerii tale. Creativ și pasionat de tehnologie, el va alege mereu varianta optimă pentru tine.

Miodrag Bilici

Fondator, SEO Specialist
Read More
Razvan-Andrei

Răzvan Andrei

Fondator, Mobile Developer
+
O persoană bine organizată, cu spirit de antreprenor și orientat spre succes. Prin abilitățile de comunicare și experiența în IT, Răzvan va contribui puternic la dezvoltarea afacerii tale în mediul online.

Răzvan Andrei

Fondator, Mobile Developer
Read More
Alexandra Chinzăruc - Brand Manager - WebCrafters.ro

Alexandra Chinzăruc

Brand Manager
+
Mereu cu o soluție creativă, Kinzi (sau Ale) găsește mereu moduri în care să dea culoare proiectelor în care se implică. O fire determinată, carismatică dar totodată pragmatică, gata de orice provocare.

Alexandra Chinzăruc

Brand Manager
Read More
Denis Mureșan - WordPress Specialist - WebCrafters.ro

Denis Mureșan

WordPress Specialist
+
Întotdeauna obiectiv, serios și transparent, Denis este o persoană care spune lucrurilor pe nume. Indiferent de context, va găsi cea mai eficientă soluție, focusat pe minimizarea timpului oricărui task.

Denis Mureșan

WordPress Specialist
Read More
Testimoniale

Părerea Clienților Despre WebCrafters

Translate »