(+40) 745 507 654
Cluj-Napoca, Cluj, România
contact@webcrafters.ro
Serviciile noastre

Website PREZENTARE

Magazin ONLINE

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Optimizarea motorului de căutare (Search Engine Optimization) este un proces de perfecționare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul rezultatelor generate de către motorul de căutare. Probabil ați observat că pe baza unei căutări, unele pagini web apar clasate mai sus in ierarhia de rezultate, iar altele mai jos sau chiar deloc. Această ierarhizare este determinată de mai mulți factori, printre care, un rol foarte important îl joacă SEO. Pe lângă beneficiile unei experiențe a utilizatorului mult mai bună, importanța acestui proces pentru deținătorii unui website si a unui business în online, îl reprezintă promovarea organică pe care o aduce. Prin urmare, acel website se bucură de trafic în mod organic fără să fie nevoit de a aduce trafic din campanii de promovare plătite. SEO înseamnă să ajutăm motoarele de căutare să înțeleagă și să prezinte conținutul paginii web.

 

Servicii SEO profesionale

Cu o experiență consistentă în domeniu, suntem pregătiți să vă oferim servicii de optimizare SEO, prin tehnici care respectă normele impuse de motoarele de căutare (white hat), astfel încăt pagina web să nu fie penalizată și să beneficieze de trafic de calitate și corect direcționat.

Optimizări oferite

Câteva dintre procesele
și optimizările care îți vor crește vizibilitatea

Audit

Audit SEO

Pentru a identifica problemele curente și pentru a putea dezvolta strategia de promovare SEO, este necesar un audit prin care să stabilim "sănătatea" paginii web.
Analiză și raportare

Google Analytics & Search Console

Integrarea cu aceste instrumente ne va oferi posibilitatea să înțelegem mai bine interacțiunea paginii web cu motoarele de căutare.
Keyword research

Analiza cuvintelor cheie

Un pas extrem de important este de a stabili cuvintele cheie pe care urmează să le targetăm în strategia noastră de optimizare.
Technical SEO

Verificarea tehnică

Verificarea indexării, a structurii paginilor web, identificarea și rezolvarea erorilor și a redirecționărilor sunt doar cățiva pași luați în considerare în acest proces.
Titluri și descrieri

Creare de titluri și meta descrieri

Chiar dacă nu sunt mereu foarte vizibile atunci când navighăm, printr-un website, ele totuși joacă un rol foarte important în rezultatele motorului de căutare.
Optimizare

Îmbunățățirea vitezei de încărcare

O pagină care se încarcă rapid o să ofere mereu o experiență plăcută utilizatorului și o clasare mai bună în rezultatele de căutare.
Proces
Procesul de Dezvoltare

Pașii Procesului
de Dezvoltare

Contactează-ne
Ne poți trimite un mesaj prin formularul de contact, sau ne poți contacta direct la telefon la unul din numerele de telefon afișate pe pagina noastră de contact.
01
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Stabilim o discuție
După analiza nevoilor și cerințelor tale, vom stabili o discuție pentru a determina care este soluția potrivită pentru satisfacerea acestora într-un mod eficient.
02
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Generăm oferta
După ce ne-am asigurat că am înțeles pe deplin cerințele tale, vei primi o ofertă personalizată care să corespundă cu nevoile tale.
03
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Semnăm contractul
După analiza ofertei, dacă totul este în regulă, vom începe colaborarea propriu-zisă prin semnarea contractului.
04
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Optimizăm paginile web
După semnarea contractului vom stabili o strategie de optimizare. După ce strategia va fi prezentată și discutată, ne vom asigura că este implementată cu succes.
05
Pasi esentiali - Incepere proces dezvoltare
Întrebări frecvente
Dacă totuși răspunsurile alăturate nu îți clarifică toate nelămuririle, te rugăm să ne contactezi utilizând acest formular.
  • Întrebări generale
  • Proces de execuție
  • SEO
Certificatele SSL sau certificatele de securitate sunt protocoale criptografice ce au rolul de a securiza schimbul de informații pe internet. Ex: informații despre carduri bancare, parole și în general orice informație care se dorește a rămâne privată. Certificatele SSL pot fi folosite de asemenea și pentru securizarea corespondenței (email).
Pentru realizarea unui site web, numărul de pagini este stabilit de client după propriile sale preferințe și nevoi deci nu putem impune un număr minim sau maxim de pagini. Totuși există o limitare a numărului de pagini pentru pachetele ESSENTIAL și STANDARD.
Prin serviciul de mentenanță a site-ului, clientul va beneficia de rezolvarea posibilelor erori tehnice ce pot apărea, administrarea site-ului web, actualizarea conținutului (a textelor, a imaginilor, etc) și modificări de structură.
De regulă, prețul pachetelor oferite de noi nu este negociabil. Totuși, în cazuri speciale, când nevoile clientului diferă mult de serviciile incluse în pachete, putem genera o ofertă personalizată care să se potriveasca cu dorințele clientului.
Dorim să oferim servicii de web design calitative. Prin urmare termenul de livrare al unui anumit proiect variază în funcție de tipul acestuia și gradul de complexitate pe care acesta îl are. O estimare îi va fi comunicată clientului după o discuție în care acesta prezină cerințele sale.
Un prim pas al procesului de dezvoltare al unui site web este reprezentat de întelegerea nevoilor clientului. Vom stabili o discuție în care să ne prezinți ideea ta pentru a putea contura cea mai bună imagine a acesteia.
După acest proces, dacă ambele părți sunt de acord, se va semna un contract și colaborarea noastră începe.
În primă fază vom realiza o schiță a viiitorului tau site web pentru a ne asigura ca viziunea noastră este pe aceeași direcție cu dorințele și ideile tale.
După ce stabilim design-ul final și facem ajustările necesare schiței menționate anterior, vom achiziționa domeniul dorit de tine (noi vom recomanda care ar fi cea mai potrivită opțiune) și ulterior vom începe dezvoltarea viitorului tău site web.
Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare (ex: Google, Yahoo, Bing etc.). Detalii suplimentare pot fi consultate aici.
Indexarea site-ului înseamnă stocarea paginilor sale și a altor resurse specifice (imagini, fisiere pdf etc.) în baza de date (indexul) motorului de cautare. Scopul acestei operatiuni este ca resursele stocate să poata fi ulterior returnate ca raspuns la căutarile efectuate de utilizatori.
Translate »