(+40) 745 507 654
Cluj-Napoca, Cluj, România
contact@webcrafters.ro
Serviciile noastre

Website PREZENTARE

Magazin ONLINE

Optimizare SEO

Creare Magazin Online

Spre deosebire de magazinele fizice tradiționale, un magazin online (e-commerce) va ajunge să genereze comenzi într-un timp mult mai scurt,  fiind un mod mult mai eficient de a-ți expune propriile produse în fața clienților. Din ce în ce mai multe persoane preferă achizițiile online deoarece acest lucru vine cu o multitudine de beneficii precum: economisirea timpului, evitarea cozilor, opțiuni mult mai variate pentru un anumit produs, posibilitatea de comparare a prețurilor și găsire a celei mai bune variante, etc. Consultă serviciile noastre pentru realizarea unui magazin online!

Profit mare cu costuri mici

Costurile de deschidere și întreținere a unui magazin online sunt mult mai mici în comparație cu costurile unui magazin fizic. Practic proprietarul economisește prețul plătit pentru chiria spațiului, mobilier, angajați deci automat profitul va crește.

Beneficii

Câteva dintre avantajele
viitorului tău magazin online

Design

Design customizat pentru nevoile tale

Viitorul tău magazin online va avea un design personalizat care să corespundă specificului afacerii tale.
Responsive

Optimizare pentru toate dispozitivele

Indiferent că magazinul tău online va fi accesat de pe web, telefon sau tabletă, clienții tăi vor avea parte de cea mai bună experiență.
Metode de plată

Integrare module de plată

Integrăm module pentru plata cu cardul direct pe site pentru o experiență mai plăcută a viitorilor tăi clienți.
Securitate

Plăți și achiziții făcute în siguranță

Ne vom asigura că magazinul tău online va fi securizat atât din punct de vedere al datelor clienților, cât și din punct de vedere al plăților.
Optimizare SEO

Optimizare inclusă în pachet

Oferim un pachet de servicii SEO inclus în prețul magazinului online pentru creșterea traficului pe site.
Administrare

Panou de administrare intuitiv

După finalizarea magazinului online îți vom pune la dispoziție un panou de administrare al produselor pentru o gestiune mai ușoară.
Proces
Procesul de Dezvoltare

Pașii Procesului
de Dezvoltare

Contactează-ne
Ne poți trimite un mesaj prin formularul de contact, sau ne poți contacta direct la telefon la unul din numerele de telefon afișate pe pagina noastră de contact.
01
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Stabilim o discuție
După analiza nevoilor și cerințelor tale, vom stabili o discuție pentru a determina care este soluția potrivită pentru satisfacerea acestora într-un mod eficient.
02
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Generăm oferta
După ce ne-am asigurat că am înțeles pe deplin cerințele tale, vei primi o ofertă personalizată care să corespundă cu nevoile tale.
03
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Semnăm contractul
După analiza ofertei, dacă totul este în regulă, vom începe colaborarea propriu-zisă prin semnarea contractului.
04
Servicii web design - realizare și creare de site-uri web | WebCrafters
Dezvoltarea începe
După semnarea contractului urmează perioada de dezvoltare. Primul pas este schițarea viitorului website, iar după colectarea feedbackului și confirmarea versiunii finale va începe procesul de dezvoltare a identității tale online.
05
Pasi esentiali - Incepere proces dezvoltare
Întrebări frecvente
Dacă totuși răspunsurile alăturate nu îți clarifică toate nelămuririle, te rugăm să ne contactezi utilizând acest formular.
  • Întrebări generale
  • Proces de execuție
  • SEO
Certificatele SSL sau certificatele de securitate sunt protocoale criptografice ce au rolul de a securiza schimbul de informații pe internet. Ex: informații despre carduri bancare, parole și în general orice informație care se dorește a rămâne privată. Certificatele SSL pot fi folosite de asemenea și pentru securizarea corespondenței (email).
Pentru realizarea unui site web, numărul de pagini este stabilit de client după propriile sale preferințe și nevoi deci nu putem impune un număr minim sau maxim de pagini. Totuși există o limitare a numărului de pagini pentru pachetele ESSENTIAL și STANDARD.
Prin serviciul de mentenanță a site-ului, clientul va beneficia de rezolvarea posibilelor erori tehnice ce pot apărea, administrarea site-ului web, actualizarea conținutului (a textelor, a imaginilor, etc) și modificări de structură.
De regulă, prețul pachetelor oferite de noi nu este negociabil. Totuși, în cazuri speciale, când nevoile clientului diferă mult de serviciile incluse în pachete, putem genera o ofertă personalizată care să se potriveasca cu dorințele clientului.
Dorim să oferim servicii de web design calitative. Prin urmare termenul de livrare al unui anumit proiect variază în funcție de tipul acestuia și gradul de complexitate pe care acesta îl are. O estimare îi va fi comunicată clientului după o discuție în care acesta prezină cerințele sale.
Un prim pas al procesului de dezvoltare al unui site web este reprezentat de întelegerea nevoilor clientului. Vom stabili o discuție în care să ne prezinți ideea ta pentru a putea contura cea mai bună imagine a acesteia.
După acest proces, dacă ambele părți sunt de acord, se va semna un contract și colaborarea noastră începe.
În primă fază vom realiza o schiță a viiitorului tau site web pentru a ne asigura ca viziunea noastră este pe aceeași direcție cu dorințele și ideile tale.
După ce stabilim design-ul final și facem ajustările necesare schiței menționate anterior, vom achiziționa domeniul dorit de tine (noi vom recomanda care ar fi cea mai potrivită opțiune) și ulterior vom începe dezvoltarea viitorului tău site web.
Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare (ex: Google, Yahoo, Bing etc.). Detalii suplimentare pot fi consultate aici.
Indexarea site-ului înseamnă stocarea paginilor sale și a altor resurse specifice (imagini, fisiere pdf etc.) în baza de date (indexul) motorului de cautare. Scopul acestei operatiuni este ca resursele stocate să poata fi ulterior returnate ca raspuns la căutarile efectuate de utilizatori.
Translate »